Menu Sluiten

Wie zijn wij?

LINDA SOMERS • Linda is een lerares informatica. Na een carrière van 25 jaar in het middelbaar (wiskunde) en 15 jaar in het volwassenenonderwijs (informatica) is ze eigenlijk op pensioen, maar ze geeft nog altijd computerles bij CVO Focus.

Linda ging meermaals mee als logistieke steun bij de vakantiekampen van het Rode Kruis. Daarnaast was zij ook lid van de keukenploeg op vakantiekampen van AJOK en van Bloemenstad. Zij was een aantal jaren leider bij JRK Melle en in 2019 richtte zij samen met haar zoon Jan SNOR vzw op.

Voorzitter & Penningmeester • linda@snorvzw.be

JAN CLAES • Jan is een docent informatica. Na 3 jaar in IT en 10 jaar onderzoek/lesgeven aan Universiteit Gent, is hij nu docent informatica aan Arteveldehogeschool.

Jan was jarenlang lid van de scouts en van JNM. Hij ging meermaals mee als logistieke steun bij de vakantiekampen van het Rode Kruis. Daarnaast was hij ook lid van de keukenploeg op vakantiekampen van AJOK en van Bloemenstad. Hij was een aantal jaren (hoofd)leider bij JRK Melle en in 2019 richtte hij samen met zijn mama Linda SNOR vzw op.

Secretaris & Communicatie • jan@snorvzw.be