Menu Sluiten

Wat doen wij?

TOCHTEN • Tochten zijn de max! Een nachtspel in het donker, een dropping met blinde kaart (en zonder smartphones), een fakkeltocht voor de hele familie, een zoektocht, een schattenjacht, een sprookjeswandeling, een opdrachtenparcours, een ruiltocht, een inleeftocht, voor iedereen bestaat er een fijne tocht!

Naar Tochten →

WORKSHOPS • Wat wil jij nog bijleren? Maaien met een zeis? Bijenhotels knutselen? De lekkerste soep bereiden? Je eigen planten kweken? Prachtige foto’s maken? Creatief met paletten? Een onderhoudsvriendelijke tuin aanleggen met minder beton en gazon?

KAMPEN & WEEKENDS • Kampen of weekendjes worden met een SNOR sausje overgoten. Tussen de vogels, bijtjes en vlinders kom je helemaal tot rust. Eerder geen storende prikkels, maar wel leuke uitdagingen. Eerder geen groot lawaai, maar wel trollengefluister of neuriënde feeën. Eerder geen competitieve balsporten, maar wel coöperatieve spelen en creatieve projecten.

MASSA-ACTIVITEITEN • Wat je in groep doet, is dikwijls leuker. Doe mee met een gigantisch bouwproject. Speel een bordspel in reuzenformaat. Ontsnap uit een escape-opstelling. Breek samen een record. Breng een fantastisch moeilijke opdracht tot een goed einde.

BENEFIETMOMENTEN • Wij maken van iedere samenkomst een feest. Of het nu gaat om een opendeurdag, plantenverkoop of wafelenbak. Deze bijeenkomsten hebben tot doel om in ware SNOR-stijl te genieten en tegelijkertijd onze werking te financieren. Je amuseren om ons te helpen om je te blijven verwennen. Wat een prachtig concept!